ЗА НАС

Ди ориджинал ЕООД е фирма занимаваща се с копирни услуги от повече от 10 години. Към момента фирмата разполага с два копирни центъра разположени на територията на Студентски град. Центровете разполагат с най-нови висококачествени копирни машини марка Konica Minolta позволяващи ни да поддържаме изключително високо качество на невероятно ниска цена. Екипът ни е от млади специалисти с богат опит, които ще ви консултират и обслужат професионално в най-кратки срокове. Центровете ни предлагат черно-бяло копиране и принтиране, цветно копиране и принтиране, подвързване с пластмасова спирала, подвързване с метални спирали, термолепене, подвързване с твърди корици, подвързване с телчета (тип шиене), канцеларски материали и др. За нас ще бъде голямо удоволствие ако успеем да задоволим вашите високи изисквания.

Често ни се случва да имаме много важна работа, която изисква да ползваме копирни услуги. Понякога ни трябват копирни услуги в официален почивен ден или в извън работно време. Тези които са подавали проекти за одобрение от някоя агенция знаят колко много работа има за един офис – копирни услуги. Когато проекта трябва да се предаде в от две до четири копия при обем на едно копие от стотици страници А4 формат. Днес копирни услуги е използвал всеки от нас. С тях можем да улесним нашето и без това натоварено ежедневие, когато ни се наложи да копираме нещо. С тях можем много да си помогнем. Копирните услуги днес предлагат много възможности, от които всеки от нас трябва да се възползва, за да усети, че технологиите наистина напредват и целта им е да улеснят ежедневието ни. Ако се нуждаете от принтиране или копиране на лични документи, от разпечатване на вашите снимки с богата гама от картони и така нататък, значи именно нашите копирни услуги са вашето правилно решение. Технологиите ни улесняват във всяко едно отношение и разбира се копирни услуги са едни от тях. С тях вече всичко е удобно, бързо и лесно!

Копирните услуги са много полезни за всеки от нас. Едва ли има човек, който да не се е възползвал от тях. Замислете се колко ли е било трудно в миналото, дори да Ви се наложи просто да копирате един текст. Няма да може да го направите лесно, бързо и удобно, а ще трябва ръчно да го преписвате целия. Днес за нас този процес е максимално улеснен, а и трябва да подчертаем това, че в никакъв случай не е скъп. Като цяло копирните услуги се ползват с все по-голяма популярност у нас. Причината е очевадна – удобство и бързина. Всички това е идеално съчетано с ниската цена. Копирните услуги са за предпочитане в случаите, когато ни е необходимо да сканираме някой документ, чертеж или книга или в случаите, когато трябва да принтираме курсова, дипломна работа, важни документи или някоя книга.